Legendariska actionhjältar

Det finns gott om nya och fräscha ansikten i Hollywood och den berömda filmstaden levererar den ena fartfyllda rullen efter den andra. Trots detta finns det en nostalgisk charm med gamla legendariska actionhjältar som Arnold Schwarzenegger och Sylvester Stallone. Det finns faktiskt filmer där nästan alla de äldre och kända filmstjärnorna inom actiongenren samlas på en och samma gång. Inte sällan leder framgångarna till att även andra produkter kan släppas i samband med filmpremiären eller strax efter. Läs mer här!

The Expendables

Det mesta i Hollywood har ett bäst före-datum och det gäller även filmstjärnor. Inom actiongenren finns det dock utrymme att förlänga karriären om det finns ett tillräckligt stort förtroendekapital. Tack vare detta kunde stora stjärnor som Dolph Lundgren, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jet Li och Bruce Willis samlas i en film utöver det vanliga. Samtliga hade redan riktigt stora framgångar inom genren trots att majoriteten av dem blivit en bra bit över 60 år. Framgångarna med filmprojektet ledde bland annat till försäljning av mobilskal i olika utföranden med filmtiteln på. Passa på och köp en begagnad iphone med snyggt skal för en billig peng hos mresell.se. Mobilen kan du sedan använda för att streama filmen The Expendables på och njuta av gammal hederlig action med hjältarna du minns från förr. Gamla legosoldater kallas in för ett sista uppdrag i Sydamerika och du blir inte besviken.

Det hårda livet

Det samtliga legendariska actionhjältar i ovanstående film har gemensamt är att de alla har spelat karaktärer som i filmens värld har levt det hårda livet där de har överlevt tack vare blod, svett och knytnävar. Vem kan till exempel glömma Sylvester Stallone i rollen som boxaren Rocky Balboa eller som soldaten John Rambo? Arnold Schwarzenegger minns vi från Terminator-filmerna, Rovdjuret och Total Recall. Bruce Willis är bland annat känd för Die Hard-filmerna och Jason Statham känns bland annat igen från Transporter-filmerna, Crank och Fast & Furious.