Arrangera en fest med filmtema

Ska du bjuda in dina vänner på fest och älskar film är det passande om du har ett filmtema på festen. Nedan kan du läsa mer om hur du fixar en bra fest med filmtema.

Utklädnader

partykungen.se finner du allt det du behöver för att fixa en fest med filmtema. Du hittar till exempel popcornbägare som du kan fylla med popcorn. Sedan finns det bakgrunder som ser ut som röda mattan där gästerna kan posera och ta bilder framför. Det finns även konfetti i guld som skapar äkta filmstjärneglamour. Sist men inte minst finns det bordsdekorationer i form av filmrullar. Med hjälp av dekorationer kan du få gästerna att komma i rätt stämning. Dessutom gör det att festen sticker ut i mängden från en vanlig fest.

Det finns även massor av utklädnader på filmtemat. Gillar du till exempel komedifilmen Sällskapsresan finns det t-shirts från filmen. Andra exempel på dräkter du kan hitta på nätet som följer filmtemat är olika Disneydräkter såsom Aladdin. Men det finns också dräkter inspirerade av sci-fi-filmerna Star Wars om du är ett stort Star Wars-fan. Med andra ord kan du hitta en dräkt som passar dig och kommer göra kvällen lite roligare.