Så får du råd med ett maxat biorum i hemmet

Drömmer du om att ha ett riktigt biorum hemma? En stor skön soffa, några fåtöljer, ett snyggt minikylskåp, gigantisk tv eller projektor och ett schysst ljudsystem. Kommer någon bakom huvudpersonen ska du också uppleva det när du sitter skönt i soffan. Det smartaste sättet att få mer pengar över är att samla dina lån. Då sparar du tusenlappar väldigt snabbt.

Samla lån – snabba pengar

Det kostar att bygga ett riktigt fint biorum eller att göra iordning vardagsrummet för att maxa filmupplevelserna. Och då behöver du pengar. Gärna ganska snart. Ett mycket snabbt sätt att få mer på bankontot redan inom en månad är genom att samla dina lån. Du har flera mindre lån, onödiga kreditskulder, kanske bilen och så datorn på avbetalning. Ju mindre lånen är, desto högre är räntan. Genom att samla dina lån till ett enda lån kommer du få ner räntan rejält: riktiga pengar som kommer märkas i din ekonomi på en gång. Ett smart sätt att få råd med roliga saker som biorum.

Ditt biorum

För att verkligen kunna njuta av filmerna behöver rummet kunna mörkläggas. Köp bra mörkläggningsgardiner i svart. Om du använder vardagsrummet kan du placera dem bakom gardinerna, så syns de inte. Det är skönt med en stor soffa så många får plats och gärna extra fåtöljer och sittpuffar. Vill du ge biokänsla satsar du på rött sammet. Det är skönt att ha en snygg minikyl i biorummet, så kommer du snabbt åt något gott och kallt att dricka. Det finns snygga minikylar i retrostil. Det viktigaste är ju tv:n eller projektorn och ditt biosurroundsystem. Idag är det många som satsar på projektor och duk i hemmet. Absolut mest biokänsla. Ditt ljudsystem är oerhört väsentligt för en maxad upplevelse.

Bästa sportupplevelsen

Ett biorum är inte bara skönt att ha för att se filmer och serier, utan också sport. Tänk att kunna bjuda in vännerna på OS-finaler mitt i sommaren i ett skönt och svalt filmrum med både kall dricka och gott att äta. Alla sitter bekvämt och det känns som om ni befinner er på det riktiga sport-eventet.