Zootropolis
©2015 Disney. All Rights Reserved.

Disneys Zootropolis äntligen på G! Vinn filmen på bluray!


Zootropolis blurayDisneys Zootropolis släpps äntligen på DVD och Bluray den 11’e Juli och har sedan jag såg den på bio varit det mest emotsedda släppet för sommaren. Därför är det med enormt nöje som vi kan presentera en chans att vinna filmen här, i samarbete med Disney Sverige.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att fundera fram vilket djur du skulle vara om du levde i Zootropolis. Vilket och Varför? …och raljera gärna – vad skulle du göra? Låt fantasin flöda fritt! Skicka ditt svar till oss på kontakt@filmforalla.se innan den 18’e Juli så är du med i tävlan. Glöm inte att skicka med adress!

Om filmen, saxat från Disney
Från Walt Disney Animation Studios kommer ett filmäventyr som utspelar sig i den moderna däggdjursmetropolen Zootropolis. Poliskonstapel Judy Hopps, den första kaninen i Zootropolis poliskår, är beredd att göra vad som krävs för att visa framfötterna och lösa sitt första fall – även om det innebär att hon måste samarbeta med den snabbpratande och luriga räven Nick Wilde för att lyckas.

Missa inte detta vilda, varma och fartfyllda äventyr som tar dig ännu längre in i Zootropolis fantastiska värld. Det här är roligt för alla storlekar och arter!

Trailer: