Zomboobies Artwork “In an attempt to create “perfect boobs” a team of doctors preform an ancient ritual that goes HORRIBLY WRONG transforming them into EVIL MUTANT CREATURES HUNGRY FOR BOOBS. Can a small group of WELL-DEVELOPED FEMALE CHARACTERS stop their evil hunger and prevent the doctors from summoning BOOBTHULU and bringing about BOOBMAGEDON!!?”

Projekten på Kickstarter löser av varandra som amfetaminboostade stafettlöpare och i min jakt på att vara med och crowdfunda projekt (det har blivit lite av en mission att leta) så ramlade jag över Mike L. Taylors tokiga projekt Zomboobies. Japp. Zombies och Boobies i ett och samma ord. Zomboobies.

Det som talar för Zomboobies är att Mike L. Taylor har lång och relativt intressant vana med cinematografi (mest inom tv), att jag tänker mig liknelser med Strippers Vs. Zombies, Zombie Strippers och liknande modern sexploitfilm. Jag har säkert glömt något bättre exempel, de brukar inte fastna för bra i minnesbanken…

Nu sitter jag alltså här och funderar på om det här är en film värd att investera slantar jag jobbat hårt för på fabriksgolvet (ja, jag är industriarbetare) eller om Zomboobies borde ignoreras eller kritiseras för sitt tematiska innehåll. Jag är inte helt säker på att den här filmen borde göras överhuvudtaget, men å andra sidan så är jag väldigt svag för filmer som den här, roliga, hämningslösa och upprörande. Är en film tillräckligt galen, då vill jag se den. Varje gång.

Det Zomboobies-teamet behöver slantar till är:
1. Makeup-FX för att skapa Dr. Heads for Hands som med största sannolikhet kommer använda sina händer, eller uhm.. huvuden för att ja, grotta sig i bröst. Det är i alla fall min gissning.

2. Kostymer, eftersom det blir väldigt mycket blod så behövs det väldigt många kostymer för att kunna ta fler tagningar. Det låter lovande, filmarna vill få till det ordentligt.

3. Location, Location, Location. Det kostar pengar att spela in på en del ställen, de pengarna växer inte på träd. Inspelningsplatser är viktigt.

4. För The “summoning of BOOBTHULU” behövs det katsching till en riktigt duktig person som kan förverkliga det hela med digitala effekter. Det låter ju så otroligt att det inte går att sluta tänka på.

Jag får nog fundera ett varv till, men tycker du att det låter intressant så ta en titt på Mike L. Taylor’s pitch nedan och under den en trailer för filmen där effekter och mängden blod roade mig mycket. Eller gå till Zomboobies kickstarter. Insamlingen går inte i raketfart, men filmen kommer säkerligen att ramla ut på den lite mer obskyra marknaden oavsett, även om det tar längre tid.

Mike L. Taylors pitch

Trailer