Snipp snapp snut så var tävlingen slut!

Tio stycken vinnare har korats i vår allra första (och väldigt långa) tävling. Tiden behövdes eftersom uppdraget inte var det allra lättaste. Först satt vi här och väntade… väntade …. och väntade och tänkte att det inte är någon som vill rita längre.

Men! Helt plötsligt började det ramla in bilder i brevlådan och visst blev vi mycket glada över det. Inte bara för att vi inte behöver 10 Dumma Mej filmer själva utan för att ni som tävlade tog er tid att göra något lite extra!

Vinnarna i Film för alla’s rittävling med Dumma Mej-tema är följande:[column width=”25%” padding=””]Blurayvinnare

Jonnie & Tuva Hedqvist
Junie Landin
Elvira Palmborg
Hampus Johansson
Isa Ponturo
[/column]

[column width=”75%” padding=””]DVD-Vinnare

Amanda Eriksson
Ciro Vidal
Irma Tulek
Karin Forsberg
Tindra & Saga Lindholm
[/column]

 

Som bekant hade vi bara 5 st. Blurays och 5 st. dvd’s så vi har försökt tillgodose önskningarna ni fick göra så gott det gick. (Det ligger en dvd med i blurayutgåvan så egentligen spelar det inte så stor roll.)

Så till slut var det dags att visa alla bidrag som kommit in och som vi sa så är bidragen här anonyma! Alla har varit jätteduktiga och juryn, som bestod av fyra personer har demokratiskt röstat fram vinnarna och de hade en mycket svår omröstning innan de bestämde vinnarna. Bidragen som ni kan se nedan har ljusjusterats och beskurits samt blivit minskade i storleken för att passa in här på sidan. Utifall någon undrade bara.

Håll koll på oss via facebook eller titta in på sidan lite då och då, för nya tävlingar eller annat skoj!

 • Sylvia

  Jag trodde det var en barntävling!!!

 • Tb Ingvarsson

  Tävlingen var utan åldersrestriktioner, alla får alltid vara med i våra tävlingar.

 • Elin

  Åh, va fina bidrag!! =) Mitt var den längst upp till vänster. ^^ Och min lillasyster Elvira fick sin film i morse. Gissa om hon blev glad!! Hon kom in till mej supertidigt i morse och bara: “Åh Elin Jag vann Jag vann!!” ;) Kul tävling btw, roligt när man måste göra något för att vinna och inte bara fylla i frågor eller nåt!! =D

  Kram, Elin

 • Elin (igen)

  Haha, okej inte uppe till vänster längre, men han som kollar på tv, iaf. ;P