Dags att tävla om biobiljetter!

Lincoln Lawyer har biopremiär den 6:e Maj i Sverige och det ser vi fram emot! Det är det fler som gör, det vet vi så därför ger vi 6 personer chansen att vinna biljetter till filmen som kommer att ha premiär i 17 städer över hela landet. Det är alltså stor chans att just du har en biograf nära som kommer visa den! Vi utser tre vinnare som får 2 biljetter var, så att ni slipper gå ensamma, bjud en vän eller en främling vid biljettkassan! En vinnare blir även extra belönad med boken som är grunden till Lincoln Lawyer.

För att vinna gäller det att du svarar rätt på två frågor och ger en så fyndig motivering som möjligt. Frågorna hittar du längt ned i den här texten.

Om filmen:
THE LINCOLN LAWYER är en nervpirrande thriller med Matthew McConaughey som den skrupelfria advokaten Mick Haller som tvingas göra upp med sitt samvete i änglarnas stad. Filmen är baserad på deckarmästaren Michael Connellys roman ”I lagens limo”, i övriga roller syns Ryan Phillippe, Marisa Tomei och William H. Macy.

Mick Haller – hal och karismatisk försvarsadvokat – jobbar i baksätet på sin Lincoln och dras in i en förrädisk härva av svek och mord när hans livs fall dimper ner framför motorhuven. Rikemanssonen Louis Roulet står åtalad för mordförsök på en ung kvinna och pengar är inget som står i vägen för att han ska frikännas. Men när Mick tar sig an Roulet som klient sätter han i gång ett händelseförlopp som hotar hela hans existens och snart visar det sig att han bara är en bricka i ett infernalisk spel.


Frågorna:
Vem skrev boken som Lincoln Lawyer baseras på?

Vilken manlig skådespelare spelar i Lincoln lawyer rollen vars efternamn kan associeras med casinon?

Motivera varför just du ska vinna biobiljetterna.


Svaren skickar du till Tävlingen avslutad!, glöm inte att ange din adress.


Lincoln lawyer har premiär 6:e Maj i följande städer:
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Umeå, Örebro, Linköping, Karlstad, Helsingborg, Västerås, Norrköping, Gävle, Sundsvall, Jönköping, Växjö, Varberg och Piteå

Tack till Noble Entertainment som står för priserna!

Besök oss gärna på Facebook eller Twitter, följ oss för att vara först med uppdateringar kring tävlingar, recensioner med mera!

Tävlingen avslutas Måndag den 9:e Maj

  • http://filmforalla.se Tb Ingvarsson

    Priserna till den här tävlingen har skickats ut efter lite trubbel med posthantering och liknande! Vinnarna som får biljetter är: Gertrud Lisbeth Lindvall, Jörgen Bergström och Eva Mrad! Vi hoppas att ni gillar filmen och att ni hinner gå på den!