Transporter Refueled

Transportbranschen får en till uppföljare!


Jason Statham har pensionerat sig och Ed Skrein har dragit på sig den vitskjorta med kavaj för att skjutsa runt och skjuta stumt. Transporter Refueled drar in på bio Fredag den 16:e Oktober och för att lysa upp än mer i höstmörkret så kör vi tävling hand-i-hand med Noble Entertainment där 3 vinnare får 2 biljetter vardera för att gå på bio!

TransporterSaxat från Noble Entertainment
Frank Martin (Ed Skrein) är den mest kvalificerade transportören som pengar kan köpa. Insatserna är större och tekniken bättre men samma tre enkla regler gäller alltid: ändra aldrig affären, inga namn och öppna aldrig paketet. Snart efter det att Frank anlitats av en slipad femme fatale, Anna, upptäcker han att han har lurats. Anna och hennes grupp har kidnappat hans far (Ray Stevenson) för att tvinga Frank att sätta dit en hänsynslös grupp av ryska människohandlare. Driven av hämnd kommer han att bryta alla sina regler för att rädda sin far i en actionfylld resa genom den franska Rivieran.


För att vara med och tävla behöver du bara svara på ett par frågor och skicka dina svar till oss på tävlingen är avslutad…

Fråga 1: Vem är mest känd för att ha spelat i Transporterfilmerna? (Manlig)
Fråga 2: Vilken fartdåre tar du med dig till biografen och varför? Motivera ditt svar!

Trailer