Kung Fury trailer av Laser Unicorns

Storfilm från Umeå


Film för Alla kan tillsammans med 5139 andra stolt ställa sig i kö i November för mottagandet av en sprillans underbar bluray-utgåva av Kung Fury, från det Umeå’anska teamet Laser Unicorns.

Enhörningarna satte ut för att samla ihop 200,000 amerikanska dollars (det är rätt mycket det) på crowdfundingsiten Kickstarter och tog världen med storm när deras projekt genererade intresse nog för 600,000.

Vi, eller jag, bidrog med 30 dollar på typiskt Take my money!-maner och det har redan börjat klia i kroppen av förväntan. Filmen som projektet avser är en überlarvig sak som hittills presenterats med en helt underbar trailer. Det var den som sålde produkten till mig och är filmen ens en tiondel så underhållande som den video du snart kommer att starta (hoppas jag) så kommer du också vilja ha en bluray. Filmen kommer alltså i November 2014 enligt planerna och tills dess kan vi tillsammans följa Laser Unicorns antingen på Facebook, Youtube, Instagram eller Kickstarter. Men innan du börjar klicka på alla länkar, titta på videon!

INGA KOMMENTARER