Svampbob Fyrkant

Såhär har du aldrig sett Svampbob förut!


Svampbob Fyrkant har gått och blivit 3d-animerad för första gången och eftersom vi redan sett allt annat av Svampens äventyr undervatten är det med öppen famn det välkomnas. Tillsammans med Paramount Sverige hoppas vi hitta tre till som tar emot filmen med glädje, då du här kan vinna filmen på bluray.

Svampbob Fyrkant äventyr på torra land bluraySaxat från Paramount
Svampbob Fyrkant får i uppdrag att rädda sin värld och kommer för första gången till vår! När piraten Burger Beard (Antonio Banderas) stjäl det hemliga receptet på krabburgare måste Svampbob och hans vänner slå sig samman för att ta tillbaka det. Men snart förstår de att de måste ta fram sina inre superhjältar för att kunna besegra den ondskefulle skurken.


Tävling

För att ha chans att bli en av vinnarna gäller det bara att svara rätt på ett par frågor och skicka in dina svar till oss på tävlingen är avslutad senast den 17’e Juli. Glöm inte att skicka med din adress, utan den kan vi inte skicka ut några priser!

Fråga 1:Vad heter Svampbobs bästa kompis sjöstjärnan?
Fråga 2, Motiveringsfråga: Bikini Bottom är fyllt av annorlunda och roliga karaktärer. Vilken är din favorit? Motivera varför i ditt svar.

Lycka till!

Trailer