Will Forte as MacGruberSexscenerna i Macgruber, de roligaste på film?

En blond, dåligt klippt frisyr. Fiskarväst och blåjeans. Hans stil är ofelbar och kvinnorna älskar honom. Eller ja, ett par kvinnor älskar honom i alla fall – och bådas kärlek förevigas i det jag skulle vilja påstå är världens roligaste sexscener. Det är till och med så roligt att Macgruber toppar den styggelse Trey Parker och Matt Stone fick till i Team America – World Police. (Om du inte minns den, klicka här. Men gör det inte på jobbet…)

Jag såg MacGruber för andra eller tredje gången häromkvällen (det säger en hel del om mig antar jag…) och jag skrattade lika mycket nu som jag gjorde första gången. Så jag kände att jag måste dela med mig på något vis. Det är en film i min smak som driver med allt som går, den amerikanske hjälten, actionfilmer i stort, den helige MacGuyver, med mera, med mera. Det är fantastiskt hur såna här larviga komedier fungerar om och om igen, trots att de egentligen inte borde vara roliga från första början. Jag menar, vi som tittar är ju oftast vuxna människor med jobb, ansvar, kanske barn, läsglasögon och annat vuxet vi borde spendera tid med. Ändå är det så otroligt roligt. Varje gång.

Det ena utesluter väl inte det andra antar jag, vuxen och barnslig går hand i hand. Och även om det inte är så, så är jag inte är redo att utesluta scener som just de här två från mitt liv, om något så behöver jag fler. Så tipsa gärna, det behöver förstås inte vara sexscener, men liknande filmer som jag kanske missat.

Scenerna består av Will Forte som gör en kanoninsats i full fart med Vicki St. Elmo (otroligt roliga och underbara Kristen Wiig) och den andra, mer morbid, mer konstig och minst lika rolig – i sängs med spöket av Macgrubers exfru spelad av Maya Rudolph. Det är genial dunder-flams-komedi och en varningens ord är kanske på plats igen. Sänk volymen om du är på jobbet.

Enjoy.

http://www.youtube.com/watch?v=9ltZlFu1VRQ

INGA KOMMENTARER