Self/Less

Se Kingsley och Reynolds i Self/Less, på bio 10:e Juli.


Ben Kingsley spelar en rik äldre man som är döende i cancer och beredd att göra allt för att förlänga sitt liv. Han tömmer sitt schweiziska bankkonto och genomgår ett medicinskt experiment som överför hans medvetande till en ung mans kropp (Ryan Reynolds). Förutom 40 år till att leva njuter han av att kunna träna igen och av alla blickar han får av vackra kvinnor. I samband med att korta minnen som inte är hans egna dyker upp, springer han in en kvinna som ser ut att ha sett ett spöke då hon tror sig vara hans änka. Han bestämmer sig för att avslöja mysteriet bakom kroppens ursprung, samt organisationen som vill döda honom för att bevara sin hemlighet.

Tävling:

För att vara med och tävla om 2 biljetter till Self/Less som har premiär den 10:e Juli behöver du bara svara på ett par frågor och skicka dina svar till oss senast den 12:e Juli. Och när du svarar, glöm inte att skicka med din adress, utan den kan vi inte distribuera några vinster.

Fråga 1: Ryan Reynolds som har huvudrollen här i lag med Ben Kingsley har tidigare spelat en grönklädd superhjälte. Snart kommer han spela en rödklädd. Vad heter den karaktären?

Fråga 2: Motiveringsfråga: Sciencefiction har alltid varit stort i Hollywood, men vilken är din personliga favorit inom genren? Motivera varför i ditt svar.

Dina svar skickar du till tävlingen är avslutad

Trailer: