Pirates of the caribbean - I främmande farvattenFjärde gången gillt för Jack Sparrow!

Disney och producenten Jerry Bruckheimer har återigen skapat ett storslaget äventyr fyllt av humor och action, som blivit Pirates-filmernas signum. Johnny Depp är tillbaka som kapten Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten. En berättelse om sanning, svek, ungdom, död – och sjöjungfrur!

Jacks vägar korsas av en kvinna han mött tidigare (Penélope Cruz) och får svårt att avgöra om det uppstår kärlek, eller om hon är en skoningslös bedragare, som utnyttjar honom för att hitta den mytomspunna Ungdomens Källa. Han tvingas ombord på den fruktade piraten Svartskäggs (Ian McShane) skepp och vet snart inte vem som är farligast – Svartskägg eller kvinnan från hans förflutna. Regissören Rob Marshall har inte sparat på krutet när han skapat de magnifika stridsscenerna, mystiken och den slagfärdiga humorn. En skattkista med bonusmaterial följer med på den äventyrliga resan, som du aldrig kommer att vilja ska ta slut.

Disney Sverige har ställt upp med fem stycken dvd’s som vi ska försöka hitta nya ägare till, de är nya, skinande och blanka inplastade dvd’s som bara väntar på att få bli öppnade. För att kunna vinna ett exemplar (av fem totalt) så ska du följa instruktionerna här nedanför till punkt och pricka – har du lite tur så går det så bra att det senare kommer ett skepp lastat – med en Pirates of the caribbean – I främmande farvatten hem till dig.


Tävlingen
Vi vill att ni som tävlar hittar på en svängig piratfras och mailar den till oss på tävlingen är avslutad. Allt är tillåtet och uppmuntras, vi ser gärna utsvängningar i språk och fantasifulla nya ord, pluspoäng kommer delas ut om det till frasen tillkommer extra ansträngningar såsom bilder, videos eller vad ni vill.

Om du är osäker på vad den “Piratfras” är, så kan det vara en mening i stil med: Ahoy, me Hearties! som betyder “Hallå mina vänner”. Bidragen får vara på svenska eller engelska, det spelar ingen roll. Vi hoppas ni hittar på egna, men vill ni googla fram något intressant så gör det. Ju fler som deltar desto roligare!


Har du inte tid att tävla eller vänta på att tävlingen ska avslutas så går det alltid att köpa filmen direkt hos Cdon eller Discshop.se Men vi ser ju helst att ni tar del av den här chansen! Förstår dock om det är bråttom för alla som har väntat. Sista dagen att skicka in bidrag är Onsdag 12:e Oktober, 2011…


Allt bildmaterial ©Disney

INGA KOMMENTARER