Nightcrawler

Hyllade Nightcrawler kommer på bio. Vinn dina biljetter här!


NIGHTCRAWLER är en pulshöjande thriller som utspelar sig i den baksida av Los Angeles som endast visar sig om natten. Jake Gyllenhaal spelar Lou Bloom, en målmedveten ung man som i sin desperata jakt på arbete fastnar för kriminaljournalistiken. När han hittar en grupp frilansande fotografer som filmar bilolyckor, eldsvådor, mord och annan förödelse, slår sig Lou in i den livsfarliga världen av ”nightcrawling” – där varje polissiren är en skänk från ovan och offer omvandlas till dollar och cent. Med hjälp av Rene Russo som Nina, en veteran i den blodiga sport som kallas Los Angeles tv-nyheter, blommar Lou ut. I den oupphörliga jakten på spektakulärt material, får han själv huvudrollen i nattens nyhetsrapportering.

Nu kan du vinna biobiljetter till filmen genom att vara med i vår enkla tävling här på sidan. Allt du behöver göra är att svara på ett par frågor och ge en hyfsad motivering. De fem bästa svaren vinner två biljetter var till filmen, som har premiär på bio den 28:e November!


Tävlingen

Fråga 1:
Vad kallas fotografer som jagar kändisar, ofta förknippade med Hollywood?

Fråga 2:
Jake Gyllenhaal spelar huvudrollen i Nightcrawler men vad heter hans syster som också skådespelar?

Fråga 3, Motiveringsfråga:
Vilken är din favoritfilm med Jake Gyllenhaal och vad gör den så speciell? Motivera ditt svar!

Skicka svaren till oss på tävlingen är avslutad innan den 4:e December så är du med i tävlan om biljetter! Glöm ej att meddela din adress, utan den kan vi inte skicka ut vinster!

Trailer till Nightcrawler