Niceville (The help) DVDHej alla tävlingssugna!

Det har dragit ihop sig till ytterligare en tävling och den här gången kan du vinna den Oscar-belönade filmen Niceville från Disney som släpps den 14 mars.

Disney presenterar Niceville!
Kathryn Stocketts succéroman ”Niceville” har blivit en fantastisk film med imponerande skådespelarprestationer av bl a Emma Stone, Oscar®-nominerade Viola Davis (Bästa kvinnliga biroll, Tvivel, 2008), Octavia Spencer och Bryce Dallas Howard. Niceville utspelar sig i 60-talets Mississippi och är en inspirerande berättelse om mod och vänskapen mellan tre starka kvinnor, som förenas i ett hemligt bokprojekt. Men projektet bryter mot samhällets oskrivna lagar och gör att kvinnorna lever farligt. Filmen är full av gripande humor och dramatik – du får dessutom se ett starkt, aldrig tidigare visat bonusmaterial. Niceville är en tidlös och övertygande berättelse om vänskap över gränser och förmågan att skapa förändring.

För att delta i vår tävling, som avslutas den 16:e Mars så behöver du ha skarpa ögon, eftersom ni den här gången ska få “Finna fem fel!”.

Titta på de två bilderna nedanför, den övre är originalbilden och i den undre så finns det fem konstigheter. Leta rätt på dessa och maila ditt svar tillsammans med en motivering kring varför just du ska vinna filmen så får vi se den 16:e Mars vilka som står som segrare! Svaren skickas till tävlingen är avslutad innan klockan 23:59 16/3-2012.

Finn fem fel!
Fem olikheter har smugit sig in, hitta dem och maila vilka det är till oss!

Bilder ©DreamWorks II Distribution Co., LLC

INGA KOMMENTARER