Nalle Puh - Nya äventyr i SjumilaskogenDags att tävla om 3 stycken combopacks (Bluray + DVD) tillsammans med Nalle Puh och hans vänner i Sjumilaskogen!

Nalle Puh med håningsbegäret är äntligen tillbaka. Följ med Nalle och hans vänner när de ger sig ut på äventyr för att återfinna Iors borttappade svans. På uppdrag av Uggla ger sig Nalle Puh, Tigger, Kanin, Nasse, Kängu, Ru – och sist men inte minst Ior sig i lag för att muntra upp Ior, möta äventyr och hinna äta lite god honung! Det blir en hektisk dag för en björn som bara hade planerat just honungen för sig själv. Men vad gör väl det i glada vänners lag?

Tillsammans med Disney Sverige så tänkte vi se till att tre glada vinnare får en varsin bluray/DVD-kombo som belöning för väl utförd uppgift. Och det enda du behöver göra, innan den 24:e Februari är att svara på tre frågor samt berätta hur du helst njuter av din honung!


Fråga 1:Vad heter pojken i berättelserna om Nalle Puh?

Fråga 2: Vilken sorts djur är den bistra karaktären Ior?

Fråga 3: Vad heter författaren som hittade på sagorna om Nalle Puh och hans vänner?

Berätta för oss hur du helst äter din honung! De mest kreativa och mumsiga motiveringarna premieras!


Skicka svaren till oss på email tävlingen är avslutad tillsammans med ditt namn och din adress! Vinnarna kommer meddelas den 25:e Februari på vår Facebooksida samt via email, gilla oss gärna där för uppdateringar och fler tävlingar!


Bilder ©Disney

INGA KOMMENTARER