Han var Englands mest jagade man. Han har avtjänat sju år i USA:s tuffaste fängelse. Du kommer att gilla honom. Han är Mr Nice.


 
Howard Marks ambition tog honom från den slitna småstaden till Oxford, där han inte bara blev introducerad till högre studier utan även till marijuana. Han nöjde sig inte med att uppleva det egna ruset, utan såg den kommersiella potentialen, och snart har han inlett sin smugglarkarriär och dess möjligheter till rikedom. Han börjar ordna smugglingar från Pakistan och snart har han en jätte business över hela världen med 25 företag, 43 alias, 89 telefonlinjer. Inblandad i Maffian, CIA, IRA och MI6. Girigheten driver honom dock för långt och snart riskerar Marks såväl sin frihet som sina närmastes säkerhet.Han var Englands mest jagade man. Han har avtjänat sju år i USA:s tuffaste fängelse.

 

Fem stycken Mr Nice filmer letar nytt hem!


Panvision ger tillsammans med oss på Film för alla er chansen att vinna ett exemplar av den här utmärkta filmen på dvd. För att vinna en av fem filmer så behöver du bara svara på tre enkla frågor och skicka in svaren till oss.


Frågorna


Är filmen Mr. Nice baserad på verkliga händelser?

Vad betyder “nordle”?

Vilket coolt alias skulle du använda dig av om du hade ett brottsligt leverna. Motivera!


 

Läs vår recension av Mr Nice här!
Tävlingen är avslutad!


 • http://unolingemark@telia.com Uno Lingemark

  Ur filmerna strömmar,
  spänning action nya drömmar

 • Sandra

  Så synd om mig och min bror som är riktigt sjuka och skulle bli glada för en ny film att titta på!

 • http://filmforalla.se Tb Ingvarsson

  Vinnarna i den här tävlingen har nu blivit utsedda!

  Johanna Eklund, Tina Bergström, Niklas Ohlsson, Jessica Hellström och Ulf Kvarforth får en varsin dvd hemskickad inom kort!

  Aliasen som juryn gillade var “Illern, Pepparkakskvinnan, Grandma, Jordgubb Furuvägen och Den Sluge!

  Tack till alla som deltagit, många jättebra motiveringar. Tyvärr kunde vi inte ge en dvd till er alla, vilket vi gärna gjort om det gått!