I dont know how she does itSarah Jessica Parker och Noble entertainment bjuder på underhållning!

I I Don’t Know How She Does It möter vi karriärkvinnan Kate Reddy som har total kontroll över jobbet som finansanalytiker men ett smärre kaos på hemmafronten med en man och två barn. Hennes mest saknade tillgång är tid. Att jonglera karriär, familj, mansgrisar på jobbet, föräldramöten, skolbasarer och få dagen att räcka till, är allt annat än enkelt. I huvudrollerna ser vi Sarah Jessica Parker tillsammans med Pierce Brosnan, Greg Kinnear och Christina Hendricks.

Filmen är baserad på Allison Pearsons bästsäljare 28 timmar på ett dygn – en karriärmammas dagbok. Livspusslet har aldrig varit lika roligt att lägga.


Fem stycken av er som hittat hit kommer nu få chansen att vinna 2 biobiljetter var (totalt 10 biljetter). Svara på ett par enkla frågor och skicka in dem till oss bara, så är du med och tävlar! Använd dig av trailern längst ned här för att hitta svaren på frågorna.

Fråga 1: Hur mycket är klockan i början av trailern?

Fråga 2: Vad är det Sarah Jessica Parker missat och därför gråter på gatan över?

Fråga 3 / Motivering: Skicka in en motivering till varför du vill ta med en vän, släkting eller främling och gå på bio.

Svaren skickas som vanligt till tävlingen är avslutad, tävlingen pågår till den 10:e November och vinnarna meddelas kort efter. Kom ihåg att gå in och gilla oss på Facebook också för fler tävlingar (som bara facebookgillare får delta i) och för att få filmtips direkt i ditt nyhetsflöde! Länk till facebook hittar du längst ner på sidan. Lycka till!


INGA KOMMENTARER