I am number fourTre är redan döda. Vem blir nummer fyra?

Disturbiaregissören D.J. Caruso tillsammmans med storproducenten Michael Bay står bakom den här emotsedda actionthrillern. John Smith (Alex Pettyfer) är en mycket speciell ung man som döljer sin sanna identitet för att undkomma en dödlig fiende som vill förgöra honom.

Tillsammans med sin beskyddare (Timothy Olyphant) bor John i en småstad, som han för tillfället kallar sitt hem. Där inträffar en rad oväntade, livsavgörande händelser – han möter den första kärleken (Dianna Agron), får nya kraftfulla förmågor och kommer i kontakt med andra som delar hans otroliga öde. I Am Number Four är en explosiv, nervpirrande thriller från den första minuten till den sista.

Är du sugen på att se den här filmen så har du möjligheten att kamma hem en dvd nu! Tillsammans med Disney kommer vi skicka ut 5 st. filmer till de som lyckas svara rätt på en enkel fråga samt levererar den roligaste, fyndigaste eller mest rörande motiveringen. Svaren vill vi att ni skickar till Tävlingen avslutad! Vinnarna har presenterats på vår facebooksida. innan sista Juli. (2011-07-31)


 

Fråga 1. Vad heter karaktären som Alex Pettyfer spelar i filmen?
Fråga 2. Om du fick välja någon slags superkraft eller magisk färdighet, vilken skulle det vara och varför? Motivera ditt svar.

Fem stycken vinnare kommer koras efter den sista Juli, men orkar ni inte vänta så går det ju att köpa filmen redan den 27:e på både Cdon och Discshop

Klicka här eller på bilden för att se filmens trailer.
I am number four
Lågenergilampor kommer snart bli omoderna efter den här upptäckten.

Allt bildmaterial ©DreamWork II Distribution Co., LLC.

INGA KOMMENTARER