Hesher DVDSkithög musik, porr och explosioner är några av Heshers favoritsaker. Han är arg, hatar världen och alla i den, har långt stripigt hår, hemmagjorda tatueringar, är undernärd och röker som en borstbindare. TJ har just förlorat sin mamma, hans pappa är deprimerad, han är mobbad i skolan och förälskad i ett snabbköpsbiträde. På gott och ont bestämmer sig Hesher för att flytta in hemma hos TJ.

En recension av filmen finns att läsa här.

Men du kanske är här för att tävla lite?

Vi kör en kort tävling som är jätteenkel att delta i. Allt du behöver göra är att klicka dig fram till vår facebooksida och motivera vilken hårdrockslåt du tycker är tidernas absolut bästa! Posta det på våran wall där bara. När vi “gillat” din kommentar så vet du att den registrerats i tävlingen. Två vinnare kommer få varsitt exemplar av filmen!

Här är facebooksidan!

Kommentarerna är inte aktiverade här, så vi kör på det viset. Vi kör en vecka från idag och idag är det den 27:e September, så får matematikerna fundera på när det hela slutar. Vinnarna kommer annonseras på facebooksidan när tävlingen är avslutad via en uppdatering där de som gått vinnande får en email att kontakta oss via.


INGA KOMMENTARER