Guardians of the Galaxy keyart

Galaxens räddare är på väg hem, till dig!


Filmerna från Marvels universum slår ner som metoriter på marken runt om oss och det är med stort nöje vi kan hjälpa till att bomba hål på jorden, då vi slänger ut tre exemplar av den väldigt emotsedda Guardians of the Galaxy över landet, inte på måfå, men det är enkelt att vara med och tävla i alla fall.

Bluray Guardians of the GalaxySaxat från Disney
Marvels universum expanderar nu ännu längre ut i rymden när den våghalsige äventyraren Peter Quill stjäl ett mystiskt klot och blir föremål för en skoningslös prisjakt. För att undkomma fienden sluter han en motvillig vapenvila med den skjutglade tvättbjörnen Rocket, trähumanoiden Groot, lönnmördaren Gamora och den hämndlystne Drax. Tillsammans utkämpar de en storslagen strid som kommer avgöra hela galaxens öde.

Vi skickar alltså ut tre exemplar och för att vara med och tävla krävs bara att du svara på ett par frågor och sänder ut ett email i internetgalaxen.


Tävling

Fråga 1:
Bradley Coopers roll i Guardians of the Galaxy har blivit väldigt populär. Vem spelar han?

Fråga 2:
En grön kvinna medverkar i filmen, vilka andra gröna superhjältar känner du till? (Nämn minst en.)

Fråga 3, Motiveringsfråga
Det finns ju rätt många Marvelfilmer nu, vilken är din favorit eller vilken ser du fram emot mest? Motivera ditt svar.

Skicka dina svar till oss på tävlingen är avslutad innan den 17:e December så är du med i tävlan, glöm ej att skicka med din adress! (Vi kommer försöka få iväg vinsterna före Jul men kan inte lova något.)

Trailer