Nicole Kidman i Grace of Monaco

Skönheten i Monaco, böcker och film i potten!


Snart är det dags för Nicole Kidman att underhålla oss i den glamorösa rollen som Grace Kelly, en av tidernas största filmlegender. Hur gick det egentligen till när hon lämnade Hollywood och tog sig till Monaco för att tillsammans med furst Rainier III leka familj? Jag vet inte, inte helt säker på att filmen berättar allt heller – men det jag vet är att Nicole Kidman får det mesta att bli bra, så jag rekommenderar att ni chansar!

Skulle inte filmen vara nog så finns det även en tung bok om Grace skriven på över 300 sidor av Jeffrey Robinson. Den kan man också vinna i den här tävlingen, så gillar du inte film så har du ändå möjligheten att bli nöjd. Fast vem gillar väl inte film?

Allt du behöver göra är att svara på en enkel motiveringsfråga samt hitta de tre felen som smugit sig in i den undre bilden här nedanför. Vi staplar upp det så att det inte går att göra fel. Läs nedan.


Tävlingen:

Fråga 1:Hitta tre fel i den nedre bilden!
Finn 3 fel

Fråga 2: Motiveringsfråga
Vem tycker du är tidernas största filmlegend? Motivera varför i ditt svar.

Skicka dina svar till oss på tävlingen är avslutad senast den 1:a Oktober så är du med och tävlar! Glöm inte att skicka med din adress, utan den kan vi inte skicka ut vinster! Ni tävlar om 3 filmer (på bluray) och 3 böcker!

Trailer: