Freeheld poster

Vinn biobiljetter till kommande FREEHELD!


Den 22’a Juli har Freeheld premiär på svenska biografer och vi har tillsammans med Noble Entertainment nöjet att tävla ut 2 biljetter vardera till 3 vinnare.

För att vara med behöver du bara motivera när du skulle använda biljetterna när vi har en så (hyfsat) fin sommar som vi har! Skicka din motivering till kontakt@filmforalla.se innan den 19:e Juli för att vara med. Glöm inte att skicka med din adress för att vi ska kunna skicka vinsterna snabbt!


Om filmen:
Freeheld berättar den sanna kärlekshistorien om Laurel och Stacie och deras kamp för rättvisa. Laurel Hester (Julianne Moore), en dekorerad kriminalpolis, diagnostiseras med obotlig cancer och vill lämna sin hårt förvärvade pension till sin partner, Stacie Andree (Ellen Page). Hade de varit ett heterosexuellt par hade det skett automatiskt. Men New Jerseys beslutsfattare, ”Freeholders”, konspirerar för att förhindra att Laurel får samma rättigheter. Kriminalaren och Laurels partner, Dane Wells (Michael Shannon), och aktivisten Steve Goldstein (Steve Carell), sluter upp i kampen tillsammans med poliser och vanliga medborgare för att stödja dem i deras kamp för jämställdhet.

Trailer