Expendables 3

Biobiljetter till The Expendables 3 på spel!


Premiären för den tredje installationen bomber och granater med The Expendables närmar sig och vad bättre än att gå på bio än att gå på bio gratis! Var med och tävla och bli en av tre som vinner två biljetter till filmen. The Expendables 3 har biopremiär den 13:e Augusti.

Barney (Stallone), Christmas (Statham) och resten av teamet möter Conrad Stonebanks (Gibson), som för många år sedan var med och grundade The Expendables med Barney. Stonebanks blev därefter en hänsynslös vapenhandlare som Barney var tvungen att döda, det gick dock inte som han tänkt sig. Stonebanks, som lurade döden, gör nu allt för att avsluta The Expendables. Barney beslutar att han måste bekämpa gammalt blod med nytt och tar in en ny era av Expendables-medlemmar som är yngre, snabbare och experter på ny teknik. Det senaste uppdraget blir en hård sammandrabbning av klassisk old-school-stil kontra högteknologi i Expendables mest personliga strid hittills.


För att tävla behöver du bara svara på ett par frågor och skicka dem till oss.

Fråga 1.
En av The Expendables heter Sylvester i förnamn. Vad heter han i efternamn?

Fråga 2. Motiveringsfråga
Dolph Lundgren och Jason Statham slåss. Vem vinner och varför?

Skicka dina svar till oss på tävlingen är avslutad före den 15:e Augusti så är du med i tävlan. Glöm inte att skicka med din adress, utan den, ingen vinstchans.

Trailer