poster

Galningarna är tillbaka!


blurayDet är dags för ett kärt återseende när Jim Carrey och Jeff Daniels dyker upp som Dum och Dummare, två idioter som mot alla odds överlevt tillräckligt länge för att förtjäna en uppföljare. Det var 20 år sedan vi såg dem sist och den gången sökte de kärlek. Nu får de leta något annat, då det visar sig att Harry har en dotter som han aldrig träffat. Tillsammans ger de sig ut på vägarna för att hitta henne och precis som förr i tiden så kan det bara sluta på ett sätt – katastrof.

Vill du bli en av dem som får hem ett exemplar av Dum och Dummare 2 i brevlådan så tycker jag att du ska läsa vidare nedan, då vi tillsammans med Noble Entertainment har tre exemplar som söker nya hem.

Tävling

Svara på ett par enkla frågor och skicka ditt svar till oss på tävlingen är avslutad innan den 29:e Mars så är du med i tävlan. Glöm inte att meddela din adress, utan den har du ingen vinstchans.

Fråga 1: Vad hette kvinnan som Lloyd förälskade sig i, i den första filmen?
Fråga 2, Motiveringsfråga: Berätta vilket ögonblick i den första filmen du tyckte var det bästa! Varför var det allra bäst?

Lycka till!

Trailer: