Bunraku DVDTävlingsdags med Noble Entertainment!

Bunraku blandar estetiken från Sin City med upplägget från Kill Bill och skapar ett visuellt fyrverkeri du aldrig sett maken till. Josh Hartnett, Demi Moore, Woody Harrelson, Ron Perlman och superstjärnan Gackt möts i årets snyggaste och mest häpnadsväckande slagsmål – i vad som redan är en blivande kultfilm.

I en postapokalyptisk framtid kommer The Drifter – en mystisk främling – till en stad styrd med järnhand av The Woodcutter. Han säger sig vara där för ett pokerspel. Men när han träffar samurajen Yoshi som också tagit sig till staden inser de att de båda har sina egna motiv för att döda The Woodcutter och hans anhang av lönnmördare.


Nu har du chansen att vinna 1 av 3 dvd’s av Bunraku, det enda du behöver göra är att titta på trailern nedan och svara på frågorna som handlar om den.

Fråga 1: Vilken skådespelare säger “Everything except my freedom”? (Hint: En kvinna.)

Fråga 2: Har Josh Hartnett hatt i någon bild i trailern?

Motivering: Skicka in en motivering till varför du vill se Bunraku. Gillade du Sin city, diggar du fighting eller gangsters? Allt är ok!

Svaren skickas som vanligt till tävlingen är avslutad, tävlingen pågår till den 29:e Oktober och vinnarna meddelas via email. Kom ihåg att gå in och gilla oss på Facebook också för fler tävlingar (som bara facebookgillare får delta i) och för att få filmtips direkt i ditt nyhetsflöde! Länk till facebook hittar du längst ner på sidan. Lycka till!


Tävlingen pågår t.o.m 29:e Oktober, vinster distribueras av Noble Entertainment.