Paul Walker är Fast & Furiousstjärnan och grundaren till ROWW (Reaching out WorldWide) som tragiskt gick bort i November förra året. I April, nästan fem månader efter hans bortgång så kommer hans sista film Brick Mansions på bio i Sverige och en kommande publiksuccé kan grundas direkt på att saknaden efter Walker både fortfarande är stor. RIP-grupperna på Facebook är enorma och jag förutspår en strid ström till biljettluckorna direkt därifrån.

Brick Mansions regisseras av Camille Delamarre som jobbat med redigeringen på rätt stora filmer som Transporter 3, Taken 2 och Colombiana och borde ha tillräckliga kunskaper för att göra Brick Mansions till något ordentligt. Det är ett parkour-action-äventyr baserat på franska Banlieue 13 och det i sig är ju lovande, den övriga casten med RZA och David Belle (som är med i originalet också) gör det ju inte sämre, actionmässigt. Hur det är med det resterande, ja det visar sig bättre i ett större sammanhang.

Ta en titt på trailern till Delamarre’s crowdfundade kortfilm Last Call också, för ett direkt smakprov förutom trailern ovan.

INGA KOMMENTARER