Fight in Birdman

Vill du se Michael Keaton och Edward Norton slåss?


Om du svarade ja på frågan ovanför så har du hittat rätt. Här kommer chansen att vinna en av tre blurays av den hyllade, prisvinnande, märkliga Birdman med Michael Keaton i huvudrollen. Om en annorlunda man med en annorlunda plan. Allt du behöver göra för att vara med är att scrolla ned en sväng och delta i vår tävling.

BlurayBirdman är regisserad, delvis skriven och producerad av Iñárritu och berättar historien om Riggan Thomson, gestaltad av Michael Keaton (Batman, Robocop, Need For Speed), som är känd för rollen som en ikonisk superhjälte men nu kämpar för att sätta upp en föreställning på Broadway. Dagarna innan premiär slåss han med sitt ego samtidigt som han försöker få tillbaka sin familj, sin karriär och sig själv.


Låter det intressant? Svara i sådana fall på ett par enkla frågor och skicka in dem till oss innan tolvslaget den 1:a Juni för att vara med och tävla. Svaren skickar du till oss på kontakt@filmforalla.se och glöm inte att meddela din adress, utan den kan vi inte skicka ut något pris!


Tävling:

Fråga 1: Michael Keaton spelar Birdman i den här filmen, men han har även spelat superhjälte i andra filmer. Vilka/vilken? (Ett namn räcker som svar.)
Fråga 2: Vilken är filmen Birdmans alternativa titel?

Fråga 3, Motiveringsfråga: Udda superhjältefilmer har blivit väldigt poppis på senare år. Vilken av de knepiga hjältarna är din favorit och varför? Motivera ditt svar.

Birdman trailer: