Big Hero 6

Mer hjältar från Disney i Big Hero 6!


big hero 6 blurayDen 8:e Juni är det dags för Disney’s 53:e klassiker att se ljuset från dvd- och blurayspelare världen över. För att fira det låter vi er goda besökare tävla om 3 exemplar av filmen på bluray. Och hur du gör för att vara med, det hittar du lite längre nedanför här.

Saxat från Disney
Med all den charm och humor publiken är van vid från Walt Disney Animation Studios, kommer nu Big Hero 6 – en actionfylld äventyrskomedi som introducerar Baymax, en kärleksfull personlig sjukvårdsrobot, som formar ett särskilt band med underbarnet Hiro Hamada. När en fruktansvärd händelse leder dem rakt in i en farlig plan som hotar hela San Fransokyo, måste Hiro vända sig till Baymax och hans vänner – adrenalinjunkien Go Go Tomago, den neurotiske Wasabi, kemigeniet Honey Lemon och serienörden Fred – och tillsammans bildar de en grupp ovanliga hjältar. Upplev Disneys Big Hero 6, fylld med häftig action och oförglömliga karaktärer – en film hela familjen kommer tycka om!


Tävling:

För att vara med i tävlingen behöver du bara svara på ett par frågor och maila dina svar till oss på tävlingen är avslutad. Vi vill ha dina svar innan den 9:e Juni och glöm inte att skicka med din adress!

Fråga 1:
Big Hero 6 ser ju ut som en robot men är ju inte en egentligen. Men vilka robotar som varit med i Disneyfilmer kan du lista? En räcker, fler ger bonuspoäng.

Fråga 2, Motiveringsfråga:
Motivera varför just du borde vinna, har du inte sett filmen, har du sett den men bara måste se den igen? Behöver du fylla upp hyllorna hemma eller har du tänkt använda skivan som ett glasunderlägg? Alla motiveringar är bra, de bästa leder till vinst!

Trailer: