Biet Maya filmen

Vinn biljetter till Biet Mayas alldeles egna film!


Biet Maya Poster Biet Maya är en liten virvelvind till bi som inte är rädd för att ifrågasätta reglerna i kupan. En av dessa regler är att inte lita på getingarna som lever bortom ängen. Maya, som inte har några som helst fördomar om andra insekter, blir snart vän med en geting och märker att de ju är precis som bin. När en stöld begås i kupan misstänks getingarna och Maya pekas ut som deras medbrottsling. Ingen tror på Maya när hon säger att hon är oskyldig, förutom hennes godhjärtade och bästa vän Willy. Under en lång och händelserik resa till getingboet får Maya och Willy äntligen stifta bekantskap med ängens övriga invånare, och de två vännerna hittar snart spår som kan leda till den riktiga boven.

Detta är den första långfilmen om Biet Maya som bl a är känd från sin populära tv-serie på SVT Barnkanalen och det är ett stort nöje att kunna tävla ut två biljetter var till filmen, till tre förhoppningsvis glada vinnare!

För att vara med och tävla vill vi att helt enkelt berättar vem du vill ta med på bio och varför. De bästa motiveringarna belönas med biljetter.

Skicka ditt svar till oss på tävlingen är avslutad senast den 9:e Oktober så är du med i tävlan. Glöm inte att skicka din adress, vi behöver den för att skicka vinster!

Trailer: