Alla Måste Titta - SVT's Öppna Arkiv


En seg lördag så sitter jag och strösurfar på nätet och ramlar över en länk till en länk till en sida som visar sig vara SVT’s Öppna Arkiv. En guldgruva för nostalgiker och hemmet för en komplett uppsättning av Varan Tv som sändes mellan 1997 – 1999. Människohumor Godkänd av staten som tar upp våld, religion, rollspel och sånt. För många en mängd goda minnen, inklusive mig själv som ändå missade det mesta när serien gick på tv.

Allt från Star-Warsrollspel med dödlig utgång, Farbror Vattenmelon, Bob Hund-parodier och bajs i maten-katastrofer finns där. Det är helt enkelt underbart och något som påminner mig om varför jag betalar tv-avgift, och inte bara för att pejlarna är duktiga på att hitta mig.

Så har du saknat Varan Tv, bege dig till det Öppna Arkivet, ladda med popcorn och sätt igång. Det tar en hel dag att ta sig igenom alla avsnitt så det är lika bra att släppa allt du planerat.

Klicka här för timmar av chockerande och märklig underhållning.

Öppna Arkivet har inte bara god humor i kappsäcken utan även miniserier som Judith (recenserad här), serien om August Strindberg i sex delar eller varför inte godnattsagor lästa av Robert Gustavsson i Felix och Fenix! Det finns något för alla och det vore synd och skam om den här källan av underhållning inte kommer till användning, så in och titta nu!


INGA KOMMENTARER