Kevin Costner i 3 Days to Kill

Kevin Costner i högform, vinn hans senaste film!


Nu är det snart dags för 3 Days To Kill att släppas på bluray den 17:e September, på dvd och VOD i filmtokiga landet Sverige. De flesta av oss funderar mycket på vilket parti vi ska rösta på och sånt men det är inte allt här i världen. Ta ett par minuter av funderingarna och investera dem i att skicka ditt bidrag till vår tävling, där tre vinnare får en varsin bluray av 3 Days To Kill, en riktigt fartfylld rulle med självaste Kevin Costner i huvudrollen.

Saxat från Scanbox Vision
När den hårdkokte CIA-agenten Ethan Renner (Kevin Costner) hamnar på sjukhus efter ett misslyckat uppdrag, får han veta att han bara har månader kvar att leva. Han omvärderar snabbt sitt liv och beslutar sig för att förbättra sin usla relation till sin fru och dotter som han under alla år tagit avstånd från av säkerhetsskäl. Men innan han blir fri måste han utföra ett sista uppdrag, att oskadliggöra en av världens mest hänsynslösa terrorister. Ett tufft jobb för en dödssjuk agent som samtidigt ska försöka hålla koll på sin tonårsdotter som inte har några högre tankar om honom. Lyckas han kommer han få testa en ny medicin som eventuellt kan rädda hans liv.


Tävlingen

Svara på ett par enkla frågor och skicka dina svar till oss på tävlingen är avslutad innan den 23:e September. Glöm inte att skicka med din adress, utan den – ingen vinst.

Fråga 1: Vad kallas byggnaden i bakgrunden som ses på bilden ovan?

Fråga 2:Motiveringsfråga
Vilket är det vackraste landet du besökt (Sverige räknas om du inte rest) och varför tycker du det?

De tre bästa rätta svaren med bra motiveringar vinner en varsin bluray av filmen. Har du inte hört något om den tidigare så ta en titt på trailern nedan. Det är mycket fart och fläkt!

Trailer: